Rent Estate Haaglanden

De garantie voor betrouwbare huur, verhuur en beheer van woningen!

Het zoeken naar een geschikte huurwoning of een geschikte huurder kan veel tijd in beslag nemen. Rent Estate Haaglanden (kortweg REH) kan u hierbij op professionele wijze assisteren en zo uw zoektocht vereenvoudigen.

REH is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in de bemiddeling bij huur en verhuur én het beheer van woningen in de regio Haaglanden, met een focus op Den Haag, Wassenaar en Leiden. REH bemiddelt in diverse woningtypen. Het kan hierbij gaan om woningen die voor een korte of langere periode, zowel kaal, gestoffeerd als gemeubileerd worden aangeboden.

Het is daarom ook dat wij constant op zoek zijn naar woningen, al dan niet gestoffeerd, gemeubileerd en kaal, die voor (on)bepaalde tijd beschikbaar zijn. Wij bieden hiervoor uitstekende condities aan verhuurders, vlotte verhuur en punctueel beheer van uw bezit. De zekerheid voor een rendementvolle verhuur van uw woning!

Voor huurders zoeken wij woonruimte die past bij hun wensen en budget. Hierbij maken we niet alleen gebruik van de woningen die wij in ons eigen bestand hebben, maar werken wij ook samen met andere bemiddelingsbureaus in de regio. Zo komt het zelden voor dat we een huurder moeten teleurstellen.

 

HOME/MENU/  English

verhuur wassenaar leiden den haag the hague appartement apartment house home rent rental expat netherlands huis villa estate agency bemiddeling mediat landlord lessor diplomate embassy ambassade diplomaat diplomaten real